775 608 402 Volejte denně
Drobečková navigace

Hlavní stránka > Služby > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Všichni zákazníci využívající naše zástavní služby budou vyzváni k podepsání dokumentu o ochraně osobních údajů v tomto znění:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři správcem EMPIRE MUSIC s.r.o. , se sídlem Dobrovského 170/5, Kroměříž , Česká republika, IČ: 27691900 (příp. jeho zaměstnanci) pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to po celou dobu 5 (pěti) let ode dne udělení souhlasu. Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl/a seznámen/a, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů
V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace správcem nadále zasílány), maximálně však na dobu 5 (pěti) let. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce, případně na vyžádání policie a jiných státních orgánů.

Prohlášení správce
Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Menu

Vyhledat v katalogu

Výkup zlata

Vykupujeme a zastavujeme zlato ZA NEJVYŠŠÍ CENY
až 800 Kč za 1/gram zlata 999/1000
585/1000 - 14 karátů - běžné šperky - vykupujeme až za 500,-Kč
Vykupujeme vše - šperky, zlomky, čištěné dentální náhrady.

U nás můžete také zakoupit ty nejhezčí vybrané šperky z našich výkupů.

Půjčky na zlato jen 3 % úrok

Potřebujete finanční hotovost?

Navštivte zastavárnu a bazar EMPIRE v Kroměříži . Zastavujeme a vykupujeme zlato, zlaté šperky i zlomkové, zubní dentální náhrady, zlaté mince, elektroniku, mobilní telefony, notebooky, LCD LED TV, kamery, konzole, X-box, PSP, PS 4, PS HRY, hudební nástroje a další to vše můžete dát do zástavy nebo prodat.
Aktivně hlídáme výkupní ceny abyste od Nás dostali vždy nejlepší nabídku !

 

Zastavarna Bazar